Aanpassen bankrekeningnummer voor SEPA

Incasso en de rol van technologie
1 oktober 2013
Beste debiteurensmoes 2013 bekend
23 oktober 2013

Aanpassen bankrekeningnummer voor SEPA

Met ingang van 1 februari 2014 is de Single Euro Payments Area (SEPA) een feit. Kort gezegd betekent dit dat het huidige bankrekening nummer van alle bedrijven en privé personen in Nederland en de overige Eurolanden verandert in een IBAN-nummer. U bent hierover waarschijnlijk al ingelicht door uw bank.

Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders bereidt zich momenteel voor op de overgang naar SEPA. Op korte termijn zullen we in onze brieven ons IBAN-nummer vermelden om betalingen op te verrichten in plaats van het ‘oude’ bankrekeningnummer. Het is namelijk al mogelijk om via internetbankieren en overschrijvingskaarten het IBAN-nummer van de begunstigde in te vullen in plaats van het bankrekeningnummer. Uw betaling zal door de bank correct verwerkt worden.

Tip
Bent u een betalingsregeling met ons kantoor overeengekomen waarvan de eindtijd verder ligt dan 1 februari 2014 én heeft u in uw via internetbankieren de te betalen termijnen al ingevoerd, wijzigt u dan tijdig het ‘oude’ bankrekeningnummer naar ons IBAN-nummer: ?

NL22ABNA0848545591

Mocht u nadere informatie zoeken over SEPA, dan kunt u bijvoorbeeld zoeken op de website http://www.overopiban.nl , een initiatief van De Nederlandse Bank. Hier vindt u informatie voor zowel bedrijven als consumenten.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen