AcceptSMS als nieuwste betalingsmogelijkheid bij Snijder Incasso

Eindelijk duidelijkheid onder deurwaarders over incassokosten
29 maart 2012
Invoering incassokostenwet
14 april 2012

AcceptSMS als nieuwste betalingsmogelijkheid bij Snijder Incasso

Vanaf 2 april heeft Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders een nieuw betaalmiddel: AcceptSMS. Hiermee is Snijder Incasso de trendsetter in het aanbieden van betalingsmogelijkheden aan haar debiteuren. Snijder is de eerste incasso- en deurwaardersorganisatie die de AcceptSMS naast alle andere betalingsmogelijkheden heeft ingevoerd.

AcceptSMS is een nieuwe betalingsmogelijkheid die door Snijder Incasso als eerste in de incassobranche wordt ingezet, net als de AcceptEmail. Mobiel betalen wordt steeds veiliger en toegankelijker. De betalingsmogelijkheden – en zo ook Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders – gaan met haar tijd mee. Zo hebben diverse banken al Apps ontwikkeld voor mobiel betalen en zal betalen via Social Media in de toekomst gebruikelijk worden.

De AcceptSMS  kan gezien worden als een acceptgiro via de SMS en wordt verzonden aan debiteuren die de telefoon niet opnemen of gedurende het telefoongesprek ophangen. Als de debiteur op de link in de AcceptSMS klikt, dan komt men automatisch in het betalingsscherm van iDEAL. De gegevens staan al ingevuld en het geld kan direct worden overgemaakt.

Steeds meer mensen hebben een Smartphone en op deze manier biedt Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders een snelle en veilige betalingsmogelijkheid aan. Het is belangrijk om de handeling tot betalen zo makkelijk mogelijk te maken. Daarbij worden alle mogelijke kanalen door Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders ingezet. Verder zorgt de extra betalingsmogelijkheid AcceptSMS  voor foutloze betalingen en tot snellere directe betaling door de debiteur op het moment dat zij de SMS ontvangen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen