Deurwaarder verzorgt oldtimerrit voor twee zorgcentra voor 6e achtereenvolgende jaar

Steeds minder bedrijven naar de rechter met incassovorderingen
6 februari 2014
Waarschuwing Phishing mail
13 augustus 2014

Deurwaarder verzorgt oldtimerrit voor twee zorgcentra voor 6e achtereenvolgende jaar

Sint Pancras en Heerhugowaard – Op zaterdag 3 mei hebben 22 chauffeurs van oldtimers ruim 80 bewoners van zorgcentra De Molenhoeve en de Pieter Raat Stichting uit Sint Pancras en Heerhugowaard opgehaald voor een mooie rit. Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders trakteerde de bewoners op een prachtige oldtimerrit door een aantal Noord-Hollandse dorpen. Deze ritten zijn georganiseerd naar aanleiding van een match op de maatschappelijke beursvloer van De Waaier in het AFAS stadion eind 2012.

SONY DSC

“Uiteindelijk hadden we plaats voor 44 bewoners per zorgcentrum. We hebben de rit twee keer gereden. De gemiddelde leeftijd van de bewoners was gelijk aan die van de auto’s. Prachtig om deze mensen een dagje te verwennen.” aldus Theo Snijder, directeur van Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders. Zowel de bewoners van De Molenhoeve als De Pieter Raat Stichting hebben genoten van de rit langs de (nog) enkele bloeiende bollenvelden en dorpen in de omgeving met de 22 oude auto’s.

“Zelf rijd ik altijd voorop en dit keer had ik een mooie route uitgestippeld richting onder andere Heerhugowaard de Noord en ’t Veld”, zegt Theo Snijder. “Al met al was het een geslaagde dag met prachtige auto’s, mooi weer en een hoop voldoening en dankbaarheid.” Tijdens de ritten is er gefilmd door Schoon Producties die ook via De Waaier hebben aangeboden een mooie film van de dag te zullen maken.

Op De Beursvloer van Stichting De Waaier eind 2012 in het AFAS stadion in Alkmaar, is de match gelegd tussen Snijder Incasso en zorgcentra De Molenhoeve en De Pieter Raat Stichting. Snijder is inmiddels wel ervaren in de organisatie van de oldtimerrit voor bewoners van verzorgingstehuizen. Dit is het 6e jaar op rij waarop zij deze ritten heeft georganiseerd, veelal in Alkmaar.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen