Junior medewerker Gerechtelijke Incasso
8 januari 2016
Onze vestiging in Hoorn bestaat 12,5 jaar!
1 maart 2016

Ervaren incassomedewerker

Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders is een dynamisch en volledig geautomatiseerd incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor met vestigingen in Beverwijk en Hoorn. De organisatie is ISO gecertificeerd. De kernwoorden collegialiteit, betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling staan binnen de organisatie centraal.

Ter versterking van ons incassoteam zijn wij voor 39 uur per week op zoek naar een:

Ervaren incassomedewerker (Senior) (m/v)

Functie-inhoud
Als senior incassomedewerker maak je onderdeel uit van team Incasso, waarbij je een grote diversiteit aan incassohandelingen verricht en de junior en medior incassomedewerkers helpt hun kennisniveau te verrijken. Je draagt zorg voor het incasseren van vorderingen in opdracht van cliënten waarbij al dan niet sprake is van een executoriale titel. Onder leiding van de Teamleider Incasso ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van je werkzaamheden. Als senior heb je ook een meer ondersteunende taak naar minder ervaren collega’s. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het maken van dagvaardingen, het treffen van executiemaatregelen, het verwerken van inkomende- en uitgaande correspondentie, verzorgen van het aanmaningstraject en het zowel schriftelijk als telefonisch contact onderhouden met debiteuren en met derden.

Functieprofiel

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • afgeronde opleiding Hafkamp, Jupeca of minimaal gelijkwaardige opleiding e 5 jaar ervaring met gerechtelijke incassowerkzaamheden;
  • óf 10 jaar of meer ervaring met gerechtelijke incassowerkzaamheden;
  • Voldoende juridische kennis en inzicht;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Persoonskenmerken: integriteit, analytisch vermogen, inlevingsvermogen, flexibiliteit, organiserend vermogen en klant- en kwaliteitsgerichtheid.

Arbeidsvoorwaarden
Ben je geïnteresseerd in de bovenstaande functie? Dan word je verzocht  een gemotiveerde brief met curriculum vitae te zenden aan: Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders, t.a.v. mevrouw J.G.M. Mesman-Hofland, Postbus 516, 1940 AM  BEVERWIJK. Reacties per e-mail kunnen worden gezonden naar: Mocht u vooraf nadere informatie wensen kunt u mevrouw Mesman-Hofland bereiken onder telefoonnummer 0251-78 34 52. Bij gelijke geschiktheid heeft een mannelijke kandidaat de voorkeur.

Geïnteresseerd?
Bij gebleken geschiktheid bieden wij binnen Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders een zeer afwisselende en uitdagende baan met goede scholingsmogelijkheden binnen een professionele organisatie. Uiteraard bieden wij een uitstekend arbeidsvoorwaarden pakket (pensioenregeling, collectieve ziektekosten, scholing e.d.) met daarbij een passend salaris.

Acquisitie n.a.v. de advertentie wordt niet op prijsgesteld 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen