IK HEB EEN AANMANING ONTVANGEN

Wilt u graag van uw betalingsachterstand af?

Wat goed dat u op onze website kijkt voor meer informatie. Nu u moet betalen, adviseren wij u om dit zo snel mogelijk te doen. Zo voorkomt u dat uw schuld nog hoger wordt.Wilt u uw zaak online inzien of oplossen klik dan hier. Wilt u niet inloggen? Lees dan verder.

Zo betaalt u

U kunt rechtstreeks contact opnemen met de zaakbehandelaar van uw zaak om samen tot een oplossing te komen. De contactgegevens van uw zaakbehandelaar staan op de correspondentie die u van ons heeft ontvangen.

U kunt een vordering op diverse manieren voldoen. Zo kunt u het volledige bedrag per bank aan ons overmaken. Onze rekeningnummers vindt u op ons briefpapier. Natuurlijk kunt u ook contant betalen of pinnen. Dit doet u bij de balie van Snijder in Beverwijk. Contante betalingen kunt u ook doen bij één van de vestigingen van GWK Travelex.
Klik hier voor meer informatie en adresgegevens van GWK Travelex.


iDEAL betaling

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Het dossiernummer bestaat uit 8 cijfers en/of letters. Het dossiernummer staat
    op onze brief. Voorbeeld dossiernummer: AA123456 of 01234567.

    Dossiernummer kwijt? Bel ons op 0251 - 211 222.
  •  


AcceptEmailMet een betaling via AcceptEmail kunt u de totale vordering in één keer betalen. De betaling dient dan binnen 5 dagen na ontvangst van de AcceptEmail binnen te zijn. Ook kunt u een aflossingsregeling met deelbetalingen treffen. Het minimum termijnbedrag is € 50,00, het maximum aantal termijnen is 6. Voor iedere termijnbetaling ontvangt u, 5 dagen vóór het verstrijken van de termijn, een AcceptEmail.

 

Een betalingsregeling treffen

Misschien kunt u de openstaande schuld niet in één keer voldoen. U kunt dan een betalingsregeling voorstellen.
 

Lastige termen

Staan er lastige termen in de aanmaning of het exploot van Snijder? Bekijk dan onze begrippenlijst voor de meest voorkomende lastige begrippen. Staat de term die u zoekt er niet bij, of heeft u vragen over het te betalen bedrag? Dan kunt u terecht bij de betreffende zaakbehandelaar. De contactgegevens vindt u op alle correspondentie die u van ons heeft ontvangen.

Bij onoverkomelijke betalingsproblemen adviseren wij u contact op te nemen met schuldhulpverlening van uw gemeente.

Wat gebeurt er wanneer u niet betaalt?

Blijft uw betaling uit, dan kan de schuldeiser ons verzoeken over te gaan tot een gerechtelijke procedure, of tot het aanvragen van uw faillissement. Na een toewijzende uitspraak komen de kosten van de procedure voor uw rekening. Ook kunnen wij hierna beslag leggen op uw inboedel (roerende zaken), op uw loon, uitkering of bankrekeningnummer. Daarnaast worden alle kosten van eventuele deurwaardersacties opgeteld bij uw schuld. Voorkom al deze ellende en betaal op tijd. Of neem vandaag nog contact met ons op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen