Wilt u graag van uw betalingsachterstand af?

Wat goed dat u op onze website kijkt voor meer informatie. Nu u moet betalen, adviseren wij u om dit zo snel mogelijk te doen. Zo voorkomt u dat uw schuld nog hoger wordt.

Wilt u uw zaak online inzien of oplossen klik dan hier. Wilt u niet inloggen? Lees dan verder.

Zo betaalt u

U kunt rechtstreeks contact opnemen met de zaakbehandelaar van uw zaak om samen tot een oplossing te komen. De contactgegevens van uw zaakbehandelaar staan op de correspondentie die u van ons heeft ontvangen.

U kunt een vordering op diverse manieren voldoen. Zo kunt u het volledige bedrag per bank aan ons overmaken. Onze rekeningnummers vindt u op ons briefpapier. Natuurlijk kunt u ook contant betalen of pinnen. Dit doet u bij de balie van Snijder in Beverwijk of Hoorn. Contante betalingen kunt u ook doen bij één van de vestigingen van GWK Travelex.
Klik hier voor meer informatie en adresgegevens van GWK Travelex.

AcceptEmail


Met een betaling via AcceptEmail kunt u de totale vordering in één keer betalen. De betaling dient dan binnen 5 dagen na ontvangst van de AcceptEmail binnen te zijn. Ook kunt u een aflossingsregeling met deelbetalingen treffen. Het minimum termijnbedrag is € 50,00, het maximum aantal termijnen is 6. Voor iedere termijnbetaling ontvangt u, 5 dagen vóór het verstrijken van de termijn, een AcceptEmail.

 

Een betalingsregeling treffen

Misschien kunt u de openstaande schuld niet in één keer voldoen. U kunt dan een betalingsregeling voorstellen.

 

Lastige termen

Staan er lastige termen in de aanmaning of het exploot van Snijder? Bekijk dan onze begrippenlijst voor de meest voorkomende lastige begrippen. Staat de term die u zoekt er niet bij, of heeft u vragen over het te betalen bedrag? Dan kunt u terecht bij de betreffende zaakbehandelaar. De contactgegevens vindt u op alle correspondentie die u van ons heeft ontvangen.

Bij onoverkomelijke betalingsproblemen adviseren wij u contact op te nemen met schuldhulpverlening van uw gemeente.

Wat gebeurt er wanneer u niet betaalt?

Blijft uw betaling uit, dan kan de schuldeiser ons verzoeken over te gaan tot een gerechtelijke procedure, of tot het aanvragen van uw faillissement. Na een toewijzende uitspraak komen de kosten van de procedure voor uw rekening. Ook kunnen wij hierna beslag leggen op uw inboedel (roerende zaken), op uw loon, uitkering of bankrekeningnummer. Daarnaast worden alle kosten van eventuele deurwaardersacties opgeteld bij uw schuld. Voorkom al deze ellende en betaal op tijd. Of neem vandaag nog contact met ons op.

 • Persoonsgegevens

VESTIGINGEN
 • Kantoor Beverwijk

  Parallelweg 98
  1948 NM Beverwijk
  Postbus 516
  1940 AM Beverwijk
  Telefoon 0251 – 21 12 22
  Fax 0251 – 22 22 23

  info@snijderincasso.nl

 • Kantoor Hoorn

  Lepelaar 2
  1628 CZ Hoorn NH
  Postbus 207
  1620 AE Hoorn NH
  Telefoon 0229 – 58 40 50
  Fax 0229 – 26 85 80

  info@snijderincasso.nl

Online
uw zaak inzien
Klik hier

direct betalen

Heeft u een aanmaning ontvangen en wilt u direct betalen?
Klik hier

DIRECT CONTACT