IK HEB EEN AANMANING ONTVANGEN

Wilt u graag van uw betalingsachterstand af?

Wat goed dat u op onze website kijkt voor meer informatie. Nu u moet betalen, adviseren wij u om dit zo snel mogelijk te doen. Zo voorkomt u dat uw schuld nog hoger wordt.Wilt u uw zaak online inzien of oplossen klik dan hier. Wilt u niet inloggen? Lees dan verder.

Zo betaalt u

U kunt rechtstreeks contact opnemen met de zaakbehandelaar van uw zaak om samen tot een oplossing te komen. De contactgegevens van uw zaakbehandelaar staan op de brief die u van ons heeft ontvangen.

U kunt een vordering op diverse manieren betalen. Zo kunt u het volledige bedrag per bank aan ons overmaken. Onze rekeningnummers vindt u op ons briefpapier. Natuurlijk kunt u ook contant betalen of pinnen. Dit doet u bij de balie van Snijder in Beverwijk. Contante betalingen kunt u ook doen bij één van de vestigingen van GWK Travelex.
Klik hier voor meer informatie en adresgegevens van GWK Travelex.

 
 • Velden met een * zijn verplicht
 • Maximaal 8 tekens.
  Bijv. 01611001, BW100001 of L1611001.

 • (bijv: 145,50)
 • Velden met een * zijn verplicht
 • Maximaal 8 tekens.
  Bijv. 01611001, BW100001 of L1611001.

 • (bijv: 145,50)
 • DD dash MM dash JJJJ
 

Moeilijke woorden

Staan er moeilijke woorden in de aanmaning of het exploot van Snijder? Bekijk dan onze begrippenlijst voor de meest voorkomende moeilijke woorden. Staat het woord dat u zoekt er niet bij, of heeft u vragen over het te betalen bedrag? Dan kunt u terecht bij uw zaakbehandelaar. De contactgegevens vindt u op alle brief die u van ons heeft ontvangen.

Onduidelijke brief melden

Begrijpt u niet wat er in de brief staat? Dan horen wij dit graag. U kunt anderen helpen door ons een e-mail te sturen via met daarin welke brief u ontvangen heeft en wat u niet duidelijk vindt. Dan kunnen wij onze brieven duidelijker maken.

(schuld)hulp nodig?

Bij onoverkomelijke betalingsproblemen adviseren wij u contact op te nemen met schuldhulpverlening van uw gemeenteUw zaakbehandelaar kan u hierover ook meer vertellen.

Wat gebeurt er wanneer u niet betaalt?

Als u niet betaalt, dan kan de schuldeiser ons verzoeken over te gaan tot een gerechtelijke procedure, of tot het aanvragen van uw faillissement. Na een toewijzende uitspraak komen de kosten van de procedure voor uw rekening. Ook kunnen wij hierna beslag leggen op uw inboedel (roerende zaken), op uw loon, uitkering of bankrekeningnummer. Daarnaast worden alle kosten van eventuele deurwaardersacties opgeteld bij uw schuld. Voorkom al deze ellende en betaal op tijd. Of neem vandaag nog contact met ons op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen