Op 3 november a.s. staat Snijder op de Credit Expo in Nieuwegein.

Snijder verzorgt oldtimerrit voor twee zorgcentra voor 8e achtereenvolgende jaar
25 april 2016
Snijder Incasso kanshebber voor Innovation Award
1 november 2016

Op 3 november a.s. staat Snijder op de Credit Expo in Nieuwegein.

Next Level Academy organiseert in samenwerking met een aantal partners de Credit Expo in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders heeft als één van de partners een stand op de Credit Expo.

De Credit Expo richt zich specifiek op credit management. Incasso professionals uit de branche praten u bij over actualiteiten, vaardigheden, technieken en opmerkelijke praktijkcases. Meer dan 45 toonaangevende bedrijven presenteren innovatieve producten en diensten op het gebied van debiteurenbeheer, incasso, software, kredietinformatie, elektronisch factureren, kredietverzekering, factoring en outsourcing. Daarnaast wordt tijdens de Credit Expo de jaarlijkse Credit Management Innovation Award uitgereikt, welke is bedoeld voor mensen en/of organisaties die een succesvol innovatieproject hebben afgerond. Snijder Incasso heeft een zeer interessante pilot afgerond en heeft deze ook ingediend voor de Innovation Award. Op de Credit Expo (of daarna) vertellen wij u graag meer over dit project!

Behoort u tot de doelgroep van dit evenement en wilt u de Credit Expo en de stand van Snijder Incasso bezoeken? Neem dan contact op met ons door een mail te sturen naar of te bellen met 0251 – 21 12 22.

Wilt u meer weten over de Credit Expo en het programma kijk dan op www.creditexpo.nl

Wie weet zien we u op donderdag 3 november a.s. bij stand 18 van Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders!

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen