Junior medewerker Gerechtelijke Incasso

Ervaren medewerker Huurincasso
23 december 2015
Ervaren incassomedewerker
8 januari 2016

Junior medewerker Gerechtelijke Incasso

Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders is een dynamisch en volledig geautomatiseerd gerechtsdeurwaarderskantoor en incassobureau met vestigingen in Beverwijk en Hoorn. De organisatie is ISO en KBvG gecertificeerd. De kernwoorden collegialiteit, betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling staan binnen de organisatie centraal.

Voor de vestiging Beverwijk zijn wij voor 39 uur per week op zoek naar een:

Incassomedewerker Gerechtelijke Incasso (junior) m/v

Functie-inhoud
Als Junior medewerker Gerechtelijke  Incasso maak je onderdeel uit van het team CJIB/DUO. Je draagt zorg voor het incasseren van vorderingen in opdracht van CJIB, DUO of CVZ waarbij al sprake is van een executoriale titel. Onder leiding van de Teamleider ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van je werkzaamheden. De dagelijkse werkzaamheden zijn o.a. het gereed maken van exploten, het inwinnen van inlichtingen, verwerken van inkomende- en uitgaande correspondentie  en het zowel schriftelijk als telefonisch contact onderhouden met derden.

Functieprofiel

  • Minimaal MBO/HBO  werk- en denkniveau;
  • Ervaring met incassowerkzaamheden is een pré;
  • Ervaring in werken met Eurodossier is een pré;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Persoonskenmerken: integriteit, analytisch vermogen, inlevingsvermogen, flexibiliteit, organiserend vermogen en klant- en kwaliteitsgerichtheid.

Arbeidsvoorwaarden
Ben je geïnteresseerd in de bovenstaande functie? Dan word je verzocht  een gemotiveerde brief met curriculum vitae te zenden aan: Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders, t.a.v. mevrouw J.G.M. Mesman-Hofland, Postbus 516, 1940 AM  BEVERWIJK. Reacties per e-mail kunnen worden gezonden naar: . Mocht u vooraf nadere informatie wensen kunt u mevrouw Mesman-Hofland bereiken onder telefoonnummer 0251-78 34 52

Geïnteresseerd?
Bij gebleken geschiktheid bieden wij binnen Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders een zeer afwisselende en uitdagende baan met goede scholingsmogelijkheden binnen een professionele organisatie. Uiteraard bieden wij een uitstekend arbeidsvoorwaarden pakket (pensioenregeling, collectieve ziektekosten, scholing e.d.) met daarbij een passend salaris.

Acquisitie n.a.v. de advertentie wordt niet op prijsgesteld

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen