KLANT WORDEN?

In een ideale wereld betalen al uw klanten altijd. En op tijd!

Dat de werkelijkheid anders is, ondervindt u dagelijks.

  • Maak nu een afspraak

  • MM slash DD slash JJJJ
Bij Snijder Incasso geloven we in een samenwerking die voor beide partijen voordelig is. We bedienen onze klanten met gespecialiseerde teams. Zij kennen u, uw dossiers en hebben verstand van zaken. We zijn flexibel in de uitvoering en maken onze diensten pas op uw wensen. Vanzelfsprekend met oog voor de menselijke maat.

Bij Snijder Incasso kunt u terecht voor alle diensten op incassogebied, van factuur tot beslaglegging. Wij hebben een uitgebreide minnelijke incassopraktijk maar we zijn ook gerechtsdeurwaarder. Wij hebben Noord Hollandse “roots” maar werken landelijk.

We incasseren slim en gebruiken de modernste incassomiddelen. Onze medewerkers zijn getraind in motiverende gesprekstechnieken. Met onze Neurale Credit Rating* bepalen we of het lonend is om rechtsmaatregelen te nemen. Onze tarieven zijn scherp, mede door onze hoge incassoscore.

Niet alleen onze incassoscore is hoog, ook scoren wij op het gebied van klanttevredenheid. En we durven het zelfs aan om onze debiteuren naar hun mening te vragen. 78.5 % van hen geeft Snijder een dikke voldoende, zo blijkt uit ons laatste debiteurentevredenheidsonderzoek.

Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders levert kwaliteit en is gecertificeerd volgens NEN-EN-ISO 9001:2015 en beschikt over een ISAE3000 type II assurance verklaring. TÜV Rheinland meldt in zijn auditrapportage: “Een ervaren speler in de markt, welke gewend is aan het klantgericht / marktgericht denken en handelen. Het kwaliteitsmanagementsysteem wordt goed gebruikt c.q. er wordt planmatig en gestructureerd gewerkt met voering van de relevante registraties.”

* Een Neuraal Netwerk is een combinatie van kunstmatige intelligentie en Big Data.Waar andere voorspelmodellen gecomputeriseerd een “score” bepalen, werkteen Neuraal Netwerk als het menselijk brein en legt ook niet-lineaire verbanden. Aan de hand van 47 (!) variabel in uw dossier bepalen wij met een tot nu tot ongekende precisie de verhaalbaarheid van uw vordering. Zo weet u zeker dat de (dure) rechtsmaatregelen die wij namens u nemen u ook een betaling opleveren.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen