HUURINCASSO

Jarenlange ervaring hebben wij met het innen van huurachterstanden. En dus zijn we succesvol incassopartner van diverse woningcorporaties en vastgoedbedrijven.

Onze aanpak is zorgvuldig, menselijk en: effectief. Graag helpen wij u uw huurachterstandspercentage te verlagen, het aantal uitzettingen te verminderen én de deurwaarderskosten te verlagen.

Huurincasso

We nemen op tijd de juiste maatregelen, en zijn tegelijkertijd flexibel. Onze juridische kennis is uitstekend, doordat we de juiste mensen op de juiste plaats hebben zitten. Bovendien voeren wij alles in eigen beheer uit, waardoor we volledige controle hebben over de manier van incasseren.

We leveren maatwerk – uw bepaalt zelf hoe streng of hoe sociaal de benadering van uw huurders moet zijn. Uw contact met ons is persoonlijk: u heeft te maken met een vaste, gespecialiseerde zaakbehandelaar. Daarnaast is er een vaste accountmanager. Hij is verantwoordelijk voor de geleverde kwaliteit, en heeft een pro-actieve houding. Zo zal hij direct inspelen op uw veranderende behoeften met nieuwe of aangepaste diensten. Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen