PRÉ INCASSO

Wanneer uw klant niet reageert op herhaalde verzoeken tot betaling, kunt u dit natuurlijk direct uit handen geven. Of u gaat over tot Pré Incasso.

Dit is een onderdeel van het Incasso Service Abonnement. Het houdt in dat u zelf incasseert, maar gebruikt maakt van onze autoriteit – de gehele productlijn is van ons logo voorzien. Zo maakt u uw debiteur direct duidelijk dat betalen de enige optie is, én loopt u zelf minimaal risico.

Hoe het werkt

De Pré incasso productlijn bestaat uit de Pré Incassoregel, de Pré Incassosticker en de Pré Incassobrief. Om deze exclusief te mogen gebruiken, kunt u een van onze Incasso Service Abonnementen afsluiten.

De producten

  • De Pré Incassoregel: wanneer u het gepast vindt, mag u op uw briefpapier, facturen en aanmaningen een tekstregel en/of ons logo vermelden. Op deze manier brengt u preventief de samenwerking tussen u en ons onder de aandacht.
  • De Pré Incassosticker: laat uw aanmaningen extra goed opvallen met deze genummerde sticker mét ons logo en een waarschuwing. Verkrijgbaar in diverse talen.
  • De Pré Incassobrief: dit is een aanmaning op speciaal incassobriefpapier, verzonden door uzelf of door ons. De betalingen worden rechtstreeks op uw rekening gestort. Verkrijgbaar in diverse talen.
Bekijk de voorbeelden Pré incassoproducten.

Heeft uw klant ondanks al uw inspanningen nog niet betaald? Dan kunt u de zaak overdragen aan Snijder. Worden er incassobrieven verstuurd via ons? Dan nemen wij na 14 dagen contact met u op om te vernemen of u de betaling heeft ontvangen. Zo niet, dan kunnen wij het minnelijke incasso traject voor u opstarten. Kijk voor alle voordelen van Pré Incasso op Incasso Service Abonnementen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen