ADVOCATUUR

U bent advocaat en heeft een exploot te betekenen, een vonnis te executeren of een conservatoir beslag te leggen.

Dit kunnen wij uitstekend en snel voor u verzorgen. Wij regelen voor u het tijdig uitbrengen van uw dagvaarding en dragen zorg voor de fysieke uitvoer van de uitspraak van de rechter. Als de gedaagde niet voldoet aan de uitspraak van de rechter, kunnen de deurwaarders van Snijder de vordering proberen te innen door beslagleggingen.

Onze medewerkers in dit team hebben specialistische juridische kennis dankzij jarenlange ervaring en/of een speciale opleiding. Zij zijn zeer deskundig en flexibel en onze ambtelijke bezetting is ruim. Wij hebben altijd voldoende deurwaarderscapaciteit, ook om uw spoedopdrachten uit te voeren. Bovendien heeft u bij ons nooit meer dan twee vaste contactpersonen. Zo weet u altijd bij wie u terecht kunt met vragen.

Hoe het werkt

Wanneer wij een losse opdracht van u ontvangen, zullen wij deze altijd per e-mail bevestigen. U weet dan zeker dat wij met uw aanvraag aan de slag gaan. Daarnaast vermelden wij in deze opdrachtbevestiging de vermoedelijke datum van betekening. De formaliteiten in uw exploot zijn uw verantwoordelijkheid, maar wij checken elk stuk op juistheid. Eventuele 'fouten' melden we aan u.

Sinds 1 januari 2013 is de wet Herindeling Gerechtelijke Kaart (wet HGK) ingevoerd. Wat dit voor u betekent leest u hier. Meer informatie over onze Tarieven en Termijnen vindt u hier.

Wilt u snel een opdracht aanbieden? Dan kan met het onderstaande formulier:
  • Toegestane bestandstypen: doc, pdf, jpg, Max. file size: 256 MB.
  • Toegestane bestandstypen: doc, pdf, jpg, Max. file size: 256 MB.
  • Toegestane bestandstypen: doc, pdf, jpg, Max. file size: 256 MB.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen