ALTIJD RAAD PAS

Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders biedt u met genoegen de Altijd Raad-pas aan. Daarmee genieten u, uw collega’s en wellicht zelfs uw klanten van vele voordelen.

Met de Altijd Raad-pas beschikt u over de directe telefoonnummers van onze deurwaarders. U kunt dus voortaan op elk moment van de dag met vragen bij hen terecht. Voor acute zaken ook buiten kantooruren! Bovendien hebben wij altijd voldoende capaciteit om uw aanvraag ook direct in behandeling te nemen. Bewaar de Altijd Raad-pas daarom goed.

Ook in complexe gevallen, weten wij altijd raad

Onze deurwaarders beschikken over gespecialiseerde juridische kennis en jarenlange ervaring. Het zijn vakmensen die in hun handelen de balans kennen tussen respect en daadkracht. Dus heeft u vragen, aarzel dan niet. Onze deurwaarders staan u graag te woord!

Hoe meer exploten, hoe meer korting

Hoe meer zaken Snijder voor u en uw collega’s mag behandelen, hoe hoger de korting die u krijgt. Het voordeel geldt voor het gehele kantoor en kan oplopen tot wel 25%. Het voordeel waarmee u uw zaken aan ons uit handen kunt geven, wordt bepaald aan de hand van de aan u en uw collega’s gefactureerde diensten in het jaar voorafgaand aan de periode. Per kwartaal houden wij u hierover op de hoogte. U hoeft dit niet zelf bij te houden, dit doen wij voor u. Dus heeft u of uw collega een deurwaarder nodig in regio ­groot Randstad? Stuur uw zaak naar Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders.

Hoe werkt het?

Vraag de Altijd Raad-pas aan en dien exploten in.
  • Vraag de Altijd Raad-pas aan

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons

Spelregels

  • U kunt de deurwaarders direct voor vragen bereiken op de mobiele nummers, die vermeld staan op de Altijd Raad-pas.
  • Het voordeel van de Altijd Raad-actie geldt voor het gehele kantoor, dus hoe meer zaken er per kantoor worden aangeleverd, hoe meer korting u ontvangt.
  • Uw voordeel wordt berekend over de aan u gefactureerde ambtelijke diensten van het gehele kantoor over het voorgaande jaar.
  • Het kan ook betekenen dat uw voordeel lager wordt omdat het aantal zaken dat u en uw collega’s hebben aangeleverd (sterk) is afgenomen.
  • Per kwartaal wordt u digitaal op de hoogte gesteld van uw voordeel voor het aankomende kwartaal.
  • Het voordeel wordt toegepast op de ambtshandelingen die wij zelf in ons werkgebied voor u hebben gedaan en de afwikkelingskosten. De aan derden betaalde kosten zoals leges BRP rekenen wij één op één aan u door, hiervoor geldt het Altijd Raad-voordeel niet.
  • Op de nota is uw voordeel direct zichtbaar als Altijd Raad-voordeel.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen