Nominatie Bronzen Waaier voor Snijder Incasso

KBvG wint innovatieprijs met Filtermodel
16 november 2012
Economisch herstel in de tweede helft van 2013
20 december 2012

Nominatie Bronzen Waaier voor Snijder Incasso

Deurwaarder genomineerd als maatschappelijk meest betrokken ondernemer

Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders is voor de derde maal op rij genomineerd voor de Bronzen Waaier. De Bronzen Waaier is dé onderscheiding voor de ondernemer die een voorbeeldrol vervult op het gebied van lokale maatschappelijk betrokken initiatieven. Tot 31 december a.s. kunnen mensen hun stem uitbrengen.

De Bronzen Waaier wordt uitgereikt aan de maatschappelijk meest betrokken ondernemer. “Het is een enorme eer om voor het derde achtereenvolgende jaar genomineerd te worden.” aldus Leonie Snijder, “De afgelopen twee jaar hebben we de tweede plaats behaald en om nu weer genomineerd te worden is geweldig. Snijder Incasso is ontzettend betrokken bij diverse maatschappelijke activiteiten. Onze jaarlijkse Oldtimerrit voor verzorgingstehuizen is inmiddels een fenomeen in de regio! De voldoening die je uit zo’n dag krijgt is eigenlijk al waardering genoeg.”

Naast Snijder Incasso, zijn ook Boschman Fotografie, Breed Afbouw en ABCdV voor de Bronzen Waaier 2012 genomineerd. Eigenlijk zijn alle genomineerden de Bronzen Waaier dubbel en dwars waard! Alle genomineerden hebben zich al langere tijd belangeloos ingezet  en hebben al heel wat mooie matches op hun naam staan.” Voorgaande winnaars van de Bronzen Waaier zijn BAM Utiliteitsbouw (2011), Back2Basic Training (2010), Stammis Horeca (2009), Rabobank Alkmaar e.o. (2008), Jent de Kapper (2007 en Univé (2006).

De genomineerden voor de Bronzen Waaier 2012 zijn bepaald door een jury. De jury bestaat dit jaar uit: Anjo van de Ven, wethouder gemeente Alkmaar, Irma Krieg, directeur Pieter Raat Stichting en Gerben de Wit, namens BAM, winnaar van de Bronzen Waaier in 2011. Zij hebben de genomineerden bepaald aan de hand van een lijst van gegadigden. Nu is het woord aan het publiek om te stemmen op hun favoriet.

De kandidaten worden beoordeeld op basis van hoe breed de maatschappelijke betrokkenheid binnen het genomineerde bedrijf wordt gedragen, hoe lang en structureel het bedrijf al maatschappelijk actief is en welke projecten en hoeveel verschillende projecten het bedrijf uitvoert.

Stichting De Waaier te Alkmaar brengt in het HAL-gebied maatschappelijke betrokken ondernemers met stichtingen en verenigingen in contact. U kunt tot 31 december a.s. uw stem uitbrengen door de naam van uw keuze te mailen aan onder vermelding van BW 2012.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen