Onze kernwaarden

Respect in de samenwerking: Gebruik maken van elkaars mogelijkheden. Zonder respect kun je niet samenwerken. Niet met elkaar en zeker niet met klanten. Bij Snijder Incasso zien we de waarde van relatiegericht en betrokken ondernemen. We zijn een kritisch klankbord en spelen een adviserende rol. De debiteur zien wij als klant van de klant. We proberen de drijfveren van een ander te begrijpen en andere visies te accepteren. We zoeken naar samenhang in plaats van conflict om tot oplossingen te komen. Verschillende visies vormen samen vaak het mooiste geheel.

Daadkracht: We maken duidelijke afspraken met alle betrokkenen en komen ze tijdig na. Doen wat je belooft vinden we bij Snijder heel belangrijk. In de samenwerking maar zeker ook bij het innen van gelden, mag je de ander aan zijn afspraken houden. Wanneer afspraken niet nagekomen worden, aarzelen we niet om de volgende meest effectieve (incasso)stap te zetten. Hierbij nemen we het incassoresultaat en het beperken van de doorlooptijden als belangrijke waarden in de overweging mee.

Flexibiliteit: Door aan te sluiten op de klantbehoeften, zijn we oprecht een naadloos verlengstuk van de klant en richten we ons op de relatie van morgen. We stellen ons dienstbaar op. We zijn flexibel, luisteren naar elkaar en overleggen op een open wijze met elkaar. Om tot oplossingen en maatwerk te komen.

Innovatief: We willen over tien jaar nog steeds kunnen zeggen dat we een toonaangevende incasso-organisatie zijn. Dus denken we vooruit en niet alleen aan het product en het resultaat van vandaag. We zijn ambitieus en deskundig en vinden vernieuwend bezig zijn met het vinden van oplossingen belangrijk. Bij Snijder Incasso houden we onze ogen open en laten we ons niet remmen door aannames en vaste patronen. We proberen anders naar de dingen te kijken, onverwachte verbanden te leggen en trends te volgen buiten ons vakgebied. Wij deinzen niet terug voor ingewikkelde vraagstukken of problemen. Integendeel: we maken ons op voor de volgende uitdaging.

Transparant: We streven naar eigen succes, en gunnen het ook aan klanten en partners. Van betrouwbare en respectvolle relaties kunnen we nog jarenlang de vruchten plukken. Door transparant en open te zijn, bouw je aan vertrouwen en krijg je waardevolle feedback. En uiteindelijk levert dan samenwerking de beste resultaten op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen