Snijder behaalt ISAE 3000 Type II verklaring

ISO 9001 : 2015 certificering voor Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders
22 juni 2017
Blije opgewonden gezichten tijdens Oldtimerrit
23 maart 2018

Snijder behaalt ISAE 3000 Type II verklaring

In een constant streven naar verbetering en professionalisering verkrijgt Snijder de ISAE 3000 Type II verklaring. De afkorting ISAE staat voor ‘International Standard On Assurance Engagements’. De ISAE verklaring toont aan dat de interne beheerprocessen die een organisatie heeft ingericht ook daadwerkelijk worden uitgevoerd zoals ze zijn beschreven over een door een accountant gecontroleerde meetperiode.

Aan gerechtsdeurwaarders worden steeds meer eisen gesteld met betrekking tot het structureel borgen van processen en systemen rondom (persoons-)gegevens en vertrouwelijke informatie. Onze beroepsgroep moet verplicht voldoen aan de KBVG Normen voor Kwaliteit, Snijder is aanvullend al gecertificeerd volgens ISO 9001:2015 en nu ook ISAE 3000 Type II.

ISAE 3000 ziet toe op de risicobeheersing van alle processen die voor opdrachtgevers van belang zijn: vanzelfsprekend het invorderingsproces maar ook ons Service Level Management, automatisering, management van medewerkers en natuurlijk financiën. Het proces om de ISEA 3000 verklaring te verkrijgen is bijzonder intensief, de gehele organisatie van Snijder is doorgelicht. Snijder is dan ook trots op deze certificering en kan nu de kwaliteitsborging voor haar opdrachtgevers nog beter garanderen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen