Snijder feliciteert Winnaar van de drop actie Credit Expo!

Snijder Incasso kanshebber voor Innovation Award
1 november 2016
Let op: nieuwe eisen aan 14-dagen aanmaning
15 december 2016

Snijder feliciteert Winnaar van de drop actie Credit Expo!

winnaar-drop-actie-credit-expo-2016Snijder kijkt terug op een geslaagde Credit Expo. Met 1400 bezoekers in het algemeen een geslaagd evenement en ook de aandacht voor de stand van Snijder was groot. Dit was mede te danken aan onze nominatie voor de Credit Management Innovation Award. Snijder deed mee met ons nieuw ontwikkelde Neurale Netwerk, een kunstmatig intelligentiemodel waarmee de uitkomst in dossiers vooraf met ongekende zekerheid te voorspellen is.

De incassoportefeuilles van onze opdrachtgevers renderen hierdoor beter, er wordt immers geen tijd en geld besteed aan op voorhand oninbare dossiers. En voor de debiteur wordt verdere schuldoploop voorkomen door incassokosten te voorkomen. Het mes snijdt aan twee kanten!

Een luchtiger onderwerp was de prijsvraag van Snijder “raad de muntwaarde” waar alle bezoekers aan mee konden doen. Het totale aantal dropmunten moest geraden worden. Het lukte de winnaar Pascal de la Haije om exact het juiste aantal van 430 munten in de droppot te raden. De reischeque ter waarde van € 1000, – werd na afloop dan ook aan Pascal overhandigd.

Volgend jaar is Snijder zeker weer van de partij op de Credit Expo, wellicht met alweer een nieuwe ontwikkeling op het gebied van incasso. Innovatie is niet voor niets een van onze kernwaarden. Wilt u meer informatie over de dienstverlening van Snijder of de mogelijkheden van ons neurale netwerk voor uw portefeuille, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen