Snijder groeit verder in Beverwijk

Resultaten Debiteurtevredenheidsonderzoek
3 december 2020
Snijder behaalt het SRCM-certificaat
10 december 2020

Snijder groeit verder in Beverwijk

Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders uit Beverwijk breidt haar activiteiten in Beverwijk uit. Het kantoor dat sinds 1995 in Beverwijk en sinds 2003 in Hoorn NH gevestigd is, zal per 23 november 2020 haar nevenvestiging in Hoorn sluiten.

In 2003 opende Snijder haar vestiging in Hoorn. Destijds zei zij hierover: “Snijder ervaart in de regio Hoorn een grote behoefte aan haar diensten. Het kantoor onderscheidt zich door kwaliteit en merkt daardoor een dusdanig grote vraag naar haar producten, dat is besloten dit jaar in Hoorn een vestiging te openen.” Nu, 17 jaar later, is er in de branche veel veranderd. We gaan meer naar de debiteur toe en steeds meer zaken worden digitaal afgehandeld. Daarnaast heeft Snijder haar ambtelijke werkgebied sindsdien met Zuid-Holland en Utrecht uitgebreid. Bovenal zijn de ontwikkelingen in thuiswerken enorm. De noodzaak om kantoor met baliefunctie in Hoorn te houden bestaat niet meer.

Snijder bedient haar debiteuren en opdrachtgevers al vooral vanuit Beverwijk en groeit nog steeds, tegen de markttrends in. Om de groeiambities die er zijn kracht bij te zetten, kiest Snijder ervoor om met 1 vestiging verder te gaan. Per 23 november 2020 sluit zij de vestiging in Hoorn. Door met één vestiging verder te gaan verwacht directeur Leonie Snijder focus aan te kunnen brengen op de groeiambitie: “ We zetten vol in op innovatie, waarbij we onze klanten en hun klanten niet uit het oog verliezen. De centrale aansturing in combinatie met thuiswerken stelt ons in staat om sneller te bewegen in de markt en nog dichter bij onze klanten te staan. We zien een ontwikkeling dat we meer (op afspraak) naar de debiteur toe gaan, waardoor het voor ons logisch is hier meer in te investeren.” Alle medewerkers van de vestiging Hoorn zijn inmiddels in Beverwijk gestationeerd. Daarbij is ons kantoor halverwege maart 2020 wegens ons 25 jarig jubileumjaar opnieuw ingericht. Onze werkzaamheden zullen we gewoon voortzetten zoals u van ons gewend bent.

 

Heeft u nog vragen? Mail ons op of .

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen