Onze vestiging in Hoorn bestaat 12,5 jaar!

Persbericht KBvG: nogmaals de feiten van SNG op een rij
8 december 2015
Bewoners Stichting Wilgaerden bezoeken theatervoorstelling dankzij Snijder
8 maart 2016

Onze vestiging in Hoorn bestaat 12,5 jaar!

Op 1 september 2003 heeft Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders de vestiging in Hoorn geopend. Dat betekent dat we dit jaar het 12,5 jarig jubileum mogen vieren. Een mooie mijlpaal, waar we als bedrijf erg trots op zijn!

Sinds de opening van de vestiging in Hoorn kan Snijder haar opdrachtgevers nog beter van dienst zijn in de regio van Hoorn. Ook daar zijn we goed zichtbaar en bereikbaar voor uw klant. Tegenwoordig worden er zaken van meerdere opdrachtgevers vanuit onze vestiging in Hoorn behandeld. Ook de losse opdrachten worden vanuit Hoorn door onze specialisten behandeld. Zij zorgen ervoor dat de exploten worden klaar gemaakt en zo snel mogelijk met de deurwaarder mee gaan.

In 2015 is het 20 jarig jubileum van Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders reeds gevierd met een receptie. Tegelijkertijd was dit de afscheidsreceptie voor onze directeur Theo Snijder. Hij is per 1 januari 2016 met pensioen. Theo Snijder heeft hierbij het stokje officieel overgedragen aan Leonie Snijder. Uiteraard is en blijft uw zaak in goede handen!

 

 

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen