Snijder incasso organiseert huurseminar

Geen nieuwe lening bij een betalingsachterstand
31 juli 2012
Snijder Incasso aanwezig op Ondernemers-2-daagse
13 september 2012

Snijder incasso organiseert huurseminar

Snijder organiseert op donderdagmiddag 11 oktober in samenwerking met Rensen Advocaten een Huurseminar. In een bijzondere setting van het AFAS stadion in Alkmaar, laten we woningcorporaties en vastgoedorganisaties graag beleven hoe zij verdere innovatie voor hun organisaties kunnen bereiken. Op het Huurseminar komen twee onderwerpen aan bod: ‘Overlast,van wangedrag tot ontruiming’ en ‘Hoe krijg ik ‘(meer) grip op het externe incassoproces?’.

In workshop 1 zal door Hans van Oostrum een concrete verkenning worden gemaakt van de staalkaart van vormen van overlast en de aanpak ervan op basis van dossieropbouw. Aan de hand van cases zal worden verduidelijkt hoe die aanpak in de praktijk verloopt. Hoe kunt u effectief overlast bestrijden en overlast van onverdraagzaamheid onderscheiden?

In workshop 2 gaat Leonie Snijder met u op verkenningstocht naar de maximale samenwerking tussen u en de deurwaarder. Vragen die aan de orde komen zijn o.a.: Wat verwacht ik van de deurwaarder en wat mag ik verwachten? Welke afspraken zijn er allemaal mogelijk met mijn deurwaarder? Op welke punten beoordeel ik een deurwaarder? Wat kan ik redelijkerwijs aan rapportages verwachten? Maak ik maximaal gebruik van de mogelijkheden van de nieuwe wetgeving? Aan het eind van de sessie heeft u een concreet beeld bij de verschillende mogelijkheden en weet u met welke punten het voor uw afdeling interessant is om aan de slag te gaan.

Werkt u bij een verhuurder? Dan behoort u tot de doelgroep en is deelname kosteloos. U kunt zich aanmelden op . Noteert u bij uw aanmelding uw naam, de naam van de organisatie waar u werkt en uw naw-gegevens? We verheugen ons op uw komst en op een interactief en succesvol seminar.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen