Snijder Incasso wint Bronzen Waaier!

Aangepaste openingstijden Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders
21 december 2012
Home
2 februari 2013

Snijder Incasso wint Bronzen Waaier!

Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders heeft gisteren, tijdens de nieuwjaarsreceptie van Stichting De Waaier, de Bronzen Waaier in ontvangst genomen uit handen van Piet Bruinooge, burgemeester van Alkmaar. Na twee eerdere nominaties voor de Bronzen Waaier, heeft Snijder Incasso de prijs nu daadwerkelijk gewonnen. De Bronzen Waaier wordt uitgereikt door Stichting De Waaier en is dé onderscheiding voor de maatschappelijk meest betrokken ondernemer. Een ondernemer die een voorbeeldrol vervult op het gebied van lokale maatschappelijk betrokken initiatieven.

  “Het is fantastisch als je als incasso- en deurwaardersorganisatie een dergelijke prijs in ontvangst mag nemen.” aldus Theo en Leonie Snijder, “In ons vak komen we normaal gesproken bij de mensen halen. Het voelt goed om vanuit Snijder Incasso ook wat bij de mensen terug te kunnen brengen. Met deze achterliggende gedachte is Snijder Incasso ontzettend betrokken bij diverse maatschappelijke activiteiten. Onze jaarlijkse oldtimerritten voor verzorgingstehuizen zijn inmiddels een fenomeen in de regio! De voldoening die je uit zo’n dag krijgt is eigenlijk al een prachtige waardering. Snijder Incasso gaat ook andere uitdagingen aan, zoals een dag op stap met kinderen van verslaafde ouders, pannenkoeken bakken voor mensen met een beperking, juridisch advies en de handen uit de mouwen voor het opknappen van oevers en tuinen.”

Naast Snijder Incasso waren de andere genomineerden voor de Bronzen Waaier: Boschman Fotografie (won uiteindelijk de aanmoedigingsprijs, de Bronzen Duim), Breed Afbouw en ABCdV. “Eigenlijk zijn alle genomineerden de Bronzen Waaier dubbel en dwars waard! Alle genomineerden hebben zich al langere tijd belangeloos ingezet  en hebben al heel wat mooie activiteiten op hun naam staan.” Voorgaande winnaars van de Bronzen Waaier zijn BAM Utiliteitsbouw (2011), Back2Basic Training (2010), Stammis Horeca (2009), Rabobank Alkmaar e.o. (2008), Jent de Kapper (2007 en Univé (2006).

De Bronzen Waaier is een initiatief van Stichting De Waaier uit Alkmaar. Stichting De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.

De genomineerden voor de Bronzen Waaier 2012 zijn bepaald door een jury. De jury bestond dit jaar uit: Anjo van de Ven, wethouder gemeente Alkmaar, Irma Krieg, directeur Pieter Raat Stichting en Gerben de Wit, namens BAM, winnaar van de Bronzen Waaier in 2011. Zij hebben de genomineerden bepaald aan de hand van een lijst van gegadigden. Hierna vond stemming plaats door het publiek.

De kandidaten zijn beoordeeld op basis van hoe breed de maatschappelijke betrokkenheid binnen het genomineerde bedrijf wordt gedragen, hoe lang en structureel het bedrijf al maatschappelijk actief is en welke projecten en hoeveel verschillende projecten het bedrijf uitvoert.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen