OOK DIT JAAR VERZORGT SNIJDER WEER EEN OLDTIMERRIT VOOR TWEE ZORGCENTRA

Snijder behaalt ISAE 3000 Type I verklaring
6 april 2017
ISO 9001 : 2015 certificering voor Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders
22 juni 2017

OOK DIT JAAR VERZORGT SNIJDER WEER EEN OLDTIMERRIT VOOR TWEE ZORGCENTRA

Op zaterdag 6 mei hebben 20 chauffeurs van oldtimers namens Snijder Incasso ruim 50 bewoners van Stichting Alkcare en Stichting Niko opgehaald voor een mooie rit in de omgeving van Alkmaar. Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders trakteerde de bewoners op een prachtige oldtimerrit door een aantal Noord-Hollandse dorpen. Bij Stichting Alkcare koffie en gebak voorafgaand aan de rit en bij Stichting Niko hetzelfde na afloop van de rit. Deze ritten zijn georganiseerd naar aanleiding van een match op de maatschappelijke beursvloer van De Waaier in het AFAS stadion eind 2016.Snijder Incasso oldtimerrit

“Uiteindelijk hadden we plaats voor 39 bewoners per zorgcentrum. We hebben twee keer een prachtige rit gereden. De gemiddelde leeftijd van de bewoners was gelijk aan die van de auto’s. Geweldig om deze mensen een dagje in het zonnetje te zetten.” aldus Theo Snijder, voormalig directeur van Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders. Zowel de bewoners van Stichting Alkcare en Stichting Niko hebben ontzettend genoten van de rit langs de (nog) enkele bloeiende bollenvelden en dorpen in de omgeving met de 20 oude auto’s.

“Zelf rijd ik altijd voorop en dit keer had ik een mooie route uitgestippeld richting onder andere Alkmaar, Heiloo, Limmen en Egmond Binnen ”, zegt Theo Snijder. “Al met al was het een geslaagde dag met prachtige auto’s, mooi weer en een hoop voldoening en dankbaarheid.”

Op De Beursvloer van Stichting De Waaier eind 2016 in het AFAS stadion in Alkmaar, is de match gelegd tussen Snijder Incasso en zorgcentra Stichting Alkcare en Stichting Niko. Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders is inmiddels ervaren in de organisatie van de oldtimerrit voor bewoners van verzorgingstehuizen. Dit is namelijk het 9e jaar op rij waarop zij deze ritten heeft georganiseerd, veelal voor verzorgingstehuizen in de omgeving van Alkmaar.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen