Snijder en het 120 dagen model
26 september 2019
Receptie 2 april gaat niet door
20 maart 2020

SRCM verslag ingediend

Op 19 december 2019 is het SRCM verslag ingediend. De volgende stap is de audit om te toetsen of Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders voldoet aan de norm en het certificaat mag dragen. Onze ambitie is de eerste te zijn die officieel SRCM gecertificeerd zijn.

Waarom SRCM?

Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders is een vooruitstrevend kantoor dat landelijk werkt voor opdrachtgevers uit diverse sectoren. Wij zijn een professionele organisatie. Dit blijkt uit onze ISO 9001-2015 en ISAE certificering, maar ook uit het feit dat wij over een AFM-vergunning beschikken.  Wij hebben onze zaakjes aantoonbaar voor elkaar. Maar dat is slechts één kant van de medaille. De andere kant is dat wij met respect en op een maatschappelijk verantwoorde wijze incasseren.

Wij zijn specialisten met het hart op de goede plek. Onze aanpak is doeltreffend, intensief, op maat en altijd flexibel. In de ideale wereld betalen klanten altijd en op tijd, de werkelijkheid is anders. Toch is de reden waarom niet betaald wordt verschillend. Onze aanpak zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers erop kunnen rekenen dat wij achterstanden innen met respect voor hun klanten. Debiteuren geven aan dat er geluisterd wordt en dat er ruimte is om afspraken te maken.

Door ons aan de SRCM-norm te conformeren willen wij verder groeien. Aantoonbaar verder gaan op het pad dat wij al bewandelen. De norm bevestigt voor ons wat wij al jaren doen, incasseren met het hart op de goede plek.

 

Meer informatie op www.srcm-certificering.nl

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen