Stem op Snijder voor de Computable Awards 2020

Waarin verschilt een gerechtsdeurwaarder van een incassobureau?
26 november 2020
De Waaier in Actie
2 december 2020

Stem op Snijder voor de Computable Awards 2020

Wat zijn wij ontzettend trots op deze nominatie! Eerder dit jaar kregen wij te horen dat wij met onze innovatie Voice AI op de shortlist staan voor de Computable Awards 2020. Na een uitgebreide selectieprocedure heeft de jury bekend gemaakt dat de samenwerking tussen 10FORIT en Snijder Incasso tot de top 5 behoren. Stemt u ook mee? Klik dan op deze link.

Per dag komen er veel vragen binnen over openstaande facturen. Veel van deze vragen zijn generiek en de antwoorden hierop zijn dat ook. Natuurlijk is het zo, dat vragen op vele manieren gesteld kunnen worden; hoeveel schuld heb ik nog, wat staat er nog open, wat moet ik nog betalen etc. Door de inzet van Voice AI is de mogelijkheid ontstaan om vele vragen die binnenkomen automatisch te beantwoorden of zelfs af te handelen. Hierdoor wordt 86% van onze telefoontjes automatisch afgehandeld. Hiermee voorkomen we piekbelasting en zijn er kortere wachttijden.

De afgelopen jaren heeft het gebruik van digitale communicatie een enorme groei gekend. Juist ook in deze tijd gaat de digitale transformatie snel in verband met de corona crisis. En wat zijn wij blij met onze nominatie. Snijder Incasso doet haar best om innovatief, krachtig en maatschappelijk verantwoord te werken. Door onze Voice-AI is het nu mogelijk om debiteuren met een complexere vraag, sneller te woord te staan.

Het juryoordeel gaf als toelichting voor onze nominatie: ‘De oplossing met Voice-AI spreekt mij enorm aan, omdat er op een slimme manier gebruik wordt gemaakt van de techniek en op een dusdanige manier waarvoor AI ook daadwerkelijk nuttig is; de simpele en reperteerbare handelingen vervangen. Hierdoor verbetert de kwaliteit, gaan de processen sneller en is het ook nog goedkoper. Door deze automatische intelligentie voor de telefonische beantwoordingen van een incassobureau worden ook vooral de piekmomenten voorkomen. Deze oplossing is vooral innovatief en pragmatisch, vandaar mijn positieve aanbeveling’.

Daarbij is het de eerste keer dat Voice-AI op een dergelijke manier wordt ingezet binnen de credit management-sector in Nederland. Voice-AI is absoluut nog geen standaard binnen deze branche, maar de zakelijke markt loopt daarop achter. Samen met 10FORIT hebben wij het lef getoond om te investeren en dit product te ontwikkelen voor deze markt.

Tot 1 november 2020 is het mogelijk om te stemmen. Helpt u ons ook mee om de Computable Awards 2020 te winnen? Klik dan op deze link en stem op ons!

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen