TOT HIER EN NIET VERDER

DEZE VACATURE IS NIET MEER ACTUEELVacature IncassomedewerkerTot hier en niet verder. Dat is in feite waar de situatie om vraagt als een vordering ter incasso wordt aangeboden aan ons kantoor.

Soms kan het leven tegenzitten en komen mensen tijdelijk in een situatie waarin ze hun rekeningen niet meer kunnen betalen. Vaak gaan er bij de betrokken schuldenaar op meer vlakken zaken mis, dan vallen bij wijze van spreken de dominostenen waarop het leven gefundeerd is één voor één om. Als Incassomedewerker ben jij in zo’n situatie één van de mensen die een helpende hand kan bieden om de negatieve spiraal te doorbreken. Bijvoorbeeld door een passende betalingsregeling te treffen of door iemand door te verwijzen naar professionele schuldhulp.

Maar soms is er ook sprake van een structureel probleem en kan van de schuldeiser niet verwacht worden dat non-betaling nog langer geaccepteerd wordt. Of is er echte onwil te betalen. Ook dan is het bij wijze van spreken: tot hier en niet verder!

De rol van de Incassomedewerker is om verbindend op te treden tussen de diverse partijen, maar ook om knopen door te hakken en lastige beslissingen te nemen. Respectvol communiceren en daadkrachtig handelen, dat is wat van een Incassomedewerker verwacht wordt.

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken. Houd onze website of LinkedInpagina in de gaten voor nieuwe vacatures.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen