TOT HIER EN NIET VERDER

Vacature Medewerker HuurincassoTot hier en niet verder. Dat is in feite waar de situatie om vraagt als een vordering ter incasso wordt aangeboden aan ons kantoor.

Huurincasso is mensenwerk. Soms kan het leven tegenzitten en komen mensen tijdelijk in een situatie waarin ze de huur niet meer kunnen betalen. Maar soms is er ook sprake van een structureel probleem en kan van de verhuurder niet verwacht worden dat deze de woning nog langer verhuurt.

Een medewerker Huurincasso komt in aanraking met verschillende situaties. Van dossiers waarin huurders geholpen zijn met een korte adempauze tot aan situaties waarin sprake is van echte onwil te betalen. Van zaken waarin helaas geen uitzicht op voldoende betaalcapaciteit meer is tot gevallen waarin misbruik gemaakt wordt van het huurcontract. Bijvoorbeeld door onderverhuur of wietteelt.

Ieder dossier heeft zijn eigen dynamiek en emoties, steeds moet de medewerker Huurincasso overzicht bewaren en de juiste stappen zetten. De rol van de medewerker Huurincasso is om verbindend op te treden tussen de diverse partijen, maar ook om knopen door te hakken en lastige beslissingen te nemen.

Respectvol communiceren en daadkrachtig handelen, dat is wat van een medewerker Huurincasso verwacht wordt.

Heb jij relevante werkervaring bij een gerechtsdeurwaarderskantoor en kun je mensen in beweging krijgen? Werk je secuur en krijg je energie van het halen van resultaat? Is jouw Nederlands in woord en geschrift uitstekend én ben je goed met cijfers? Dan ben jij de MBO+er waaraan we ons graag voorstellen.

Interesse in de baan? Stuur dan jouw cv en motivatie naar mevrouw J. Mesman: .


WijJij
Leuke baan voor 32 tot 39 uur p.w. MBO+ of HBO niveau
Informele werksfeerRelevante werkervaring
Goede begeleidingGoede mondelinge communicatie
Investeren in onze medewerkersGoede beheersing Nederlands
Open naar onze medewerkersAnalytisch vermogen
InnovatiefStressbestendig
Respect in de samenwerkingPositief en vrolijk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen