COMMUNICATIE TRAININGEN

Schrijven op taalniveau B1

In deze schrijfcursus B1 leert u hoe u zo schrijft dat iedereen in uw doelgroep het kan begrijpen: kort, overzichtelijk, eenvoudig. Hoe vertaalt u ingewikkelde kwesties naar gewonemensentaal? Hoe schrijft u teksten op B1-niveau? En hoe voorkomt u jip-en-janneketaal? Of het nu gaat om standaardbrieven of e-mails, webteksten, brochures of voorwaarden: in de ze training leert u hoe u zodanig schrijft dat zo veel mogelijk mensen het begrijpen.


Doelgroep
Voor iedereen die e-mails, brieven en andere teksten aan klanten schrijft.

Onderwerpen
- Wat betekent schrijven op taalniveau B1?
- B1 is geen jip-en-janneketaal
- Schrijven op B1-niveau: tips, trucs en oefenen
- Wat is het verschil tussen een schrijvergerichte en lezergerichte zin?
- De ik-u-wisseltruc
- De juiste toon: vriendelijk en eenvoudig
- De juiste woordkeus: hoe ga je om met vaktaal en juridische taal?
- Van ouderwets naar modern

Eendaagse training inclusief lunch in Beverwijk.


Telefonisch incasseren

U hebt contact met uw debiteur en er vindt een telefonisch en/of persoonlijk gesprek plaats. Hier wordt helaas niet altijd de doelstelling bereikt die u heeft bepaald. Het gesprek loopt niet zoals gepland en u merkt dat u niet volledig in controle bent. De debiteur gedraagt zich bijvoorbeeld veel te joviaal, wordt of doet emotioneel, is dominant of zelfs agressief. Dit vanuit een niet meewerkende houding met het bijbehorend gedrag. Hoe gaat u hier mee om?

Eendaagse training inclusief lunch in Beverwijk.


Herken uw klant

Wilt u meer weten of het leren herkennen van en omgaan met mensen met een licht verstandelijke beperking? Hoe weet u wanneer u met iemand te maken hebt, die u minder goed begrijpt? Alle handvatten en tips komen in deze cursus aan bod om deze mensen zo goed mogelijk te helpen en voldoende begeleiding te bieden.

Eendaagse training inclusief lunch in Beverwijk.


Je gedrag in kaart

Wilt u een persoonlijke gedragsanalyse? Een inzicht in gedrag, de wijze waarop jouw gedrag door anderen ervaren kan worden en hoe je dat kan beïnvloeden? Met uw PersonalMap in de hand start u aan een reis die u brengt naar het optimaal benutten van talent, betere samenwerking, effectievere teams en het realiseren van organisatiedoelstellingen. Nieuwsgierig geworden? Schrijf u dan snel in voor de cursus 'Je gedrag in kaart. Praktische toepassingen voor gedrag, perceptie en beïnvloeding'.

Een dagdeel training in Beverwijk.


 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen