JURIDISCHE TRAININGEN

Incasseren, procederen en executeren 1

Bent u nog niet zo bekend met het incassotraject of zijn uw medewerkers net in de debiteurenpraktijk werkzaam? Wordt u overvallen door alle juridische termen? Deze cursus zet de meest voorkomende stappen uit het incassotraject voor u in een logische volgorde, zodat u daarna niet meer schrikt van ingebrekestelling, dagvaarden en conservatoir beslag.

Eendaagse training, investering € 350,00 exclusief BTW


Incasseren, procederen en executeren 2

Wilt u als debiteurenbeheerder meer informatie over de incassomogelijkheden weten? Welke problemen kunt u in de praktijk tegenkomen? Wat als een debiteur gebruik maakt van de WSNP, hoe zit het met algemene voorwaarden, wat moet er in een dagvaarding staan en welk beslag is er mogelijk o.b.v. het aanwezige verhaal? Dan is deze cursus, een verdieping op de cursus incasseren, procederen en executeren 1, iets voor u!

Tweedaagse training, investering € 695,00 exclusief BTW


Huurrecht in de praktijk

Bent u werkzaam in de huurbranche of heeft u in uw dagelijkse praktijk te maken met huurrecht? Wilt u weten wat juridisch mag of juist niet? Bent u geïnteresseerd in de rol van de gerechtsdeurwaarder en welke invloed de WSNP op uw incassotraject heeft? Leer meer over de juridische en praktische kant van het incasseren van huurvorderingen. Na deze cursus weet u meer over het incassoproces, de gerechtelijke procedure en de gerechtelijke ontruiming.

Eendaagse training, investering € 350,00 exclusief BTW


 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen