Winnaar Bronzen Waaier en Burgemeester Bruinooge maken 160 mensen blij met oldtimerritten

Home Slider
3 mei 2013
A-nummer
8 mei 2013

Winnaar Bronzen Waaier en Burgemeester Bruinooge maken 160 mensen blij met oldtimerritten

Op zaterdag 27 april en zaterdag 4 mei hebben via Snijder Incasso 24 chauffeurs van oldtimers ruim 160 bewoners van verzorgingstehuizen Het Rekerheem, De Nieuwpoort en De Vleugels uit Alkmaar en Esdege Reigersdaal opgehaald voor een prachtige rit. 4 mei ging er een speciale chauffeur mee, een aantal bewoners hadden de eer om met Burgemeester Piet Bruinooge in de oldtimer mee te mogen rijden. Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders heeft deze ritten georganiseerd naar aanleiding van een match op de maatschappelijke beursvloer van De Waaier in het AFAS stadion eind vorig jaar.

Snijder incasso Oldtimer ritDe bewoners van de verzorgingstehuizen hebben met volle teugen van de rit genoten en waren, zoals ieder jaar, erg dankbaar dat dit voor hen werd georganiseerd. “Het is natuurlijk erg leuk om de bewoners zo te zien genieten. Allereerst zijn we bij het verzorgingstehuis gestart met koffie en gebak en daarna hebben we de bewoners in de auto’s geholpen. Zelf reed ik voorop en had een mooie route uitgestippeld richting onder andere Heiloo en Egmond.”, zegt Theo Snijder, directeur van Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders. “De tweede rit op 4 mei met verzorgingstehuis De Vleugels reed Burgemeester Piet Bruinooge mee in een Jaguar S-Type en heeft hij twee bewoners meegenomen. Wij voelen ons vereerd dat hij als chauffeur met deze rit mee wilde rijden en voor de bewoners maakte het de rit natuurlijk extra bijzonder. Wat ons betreft was het geslaagd en zou hij zo nog een keer mee kunnen rijden”, aldus Theo Snijder. Eerder dit jaar reikte Burgemeester Bruinooge ‘De Bronzen Waaier’, dé prijs voor maatschappelijk betrokken ondernemen in de regio Alkmaar van stichting De Waaier, in persoon uit aan Theo en Leonie Snijder.

Op De Beursvloer van Stichting De Waaier eind 2012 in het AFAS stadion in Alkmaar, is de match gelegd tussen Snijder Incasso en verzorgingstehuizen Het Rekerheem, De Nieuwpoort en De Vleugels en Esdégé Reigersdaal. Snijder is inmiddels wel ervaren in de organisatie van de oldtimerrit voor bewoners van verzorgingstehuizen.

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

Meer informatie | Akkoord en doorgaan
Cookie-instellingen aanpassen